Műhelyem titkai - avagy kavicskép „alkotókuckóm” története

Hol is kezdődött a kavicskép - alkotás?

Hosszú – hosszú évek óta a lakásunk egy-egy sarkában, de legfőképpen a nappalinkból „elcsípett” részben alkottam, ha időm engedte. Amolyan művészlélekként nagyon fontos számomra a harmonikus környezet, ahol kellemes „létezni”, de praktikus is egyben, és minden az én logikám szerint van kéznél. Ez utóbbiakat sokáig teljesen nélkülöznöm kellett. 2018 év vége felé már nagyon megérett a helyzet arra, hogy egy igazi álom-műhelyt alakítsak ki, ami teljesen az enyém. Ahol nyugodtan készíthetem a kavicsképeket, és félbe is hagyhatom a munkát, nem kell feltétlenül összepakolni. Nem beszélve arról, hogy nem sokkolhattam tovább a családomat a „már megint egy kavics” (jó esetben egy, de inkább kavicshegyek) látványával. A falapokról, festékekről, ecsetekről, mindenféle rendszerező dobozról nem is beszélve. A kész kavicskép - akadálypályát meg sem elítettem...

A kavicskép alkotás új helyszínén 

Amióta elkészült a műhelyem, azóta sokkal jobban érzem magam, nagyon-nagyon szeretem! Most megmutatom nektek ezt a kis birodalmat! Ha elkészül megy kavicskép, azt a falra tudom tenni azonnal.
Az egyik képen az asztalom látható, "állított fiókos" megoldással, saját ötlet alapján. Itt tárolom a festékeimet, kellékeket a kavicsképekhez.


Nagyon szeretem a régi bőröndöket, ezért gyűjteményem egy része is helyet kapott a szekrények tetején. Hogy mi van bennük? Régebbi kézműves termékeim (lakásdíszek, ékszerek, mécsestartók), melyeket karácsonyi szezonban bónuszként szoktam a megrendelt képekhez csomagolni.

A polcon látható modell baba, "Géza" pedig műhelyem állandó lakója. Eredetileg azt a célt szolgálja, hogy a mozdulatokat jól beállítva segítsen az egyes ember-alakok kialakításához, de nem igazán fárasztom. Megy ez már magamtól is.

Te is lehetsz kavicskép - tulajdonos!

Itt, ebben a csodás birodalomban készül tehát a kavicskép, mely akár rusztikus, akár modern falikép gyanánt is "funkcionál". Ha valakinek igazán különleges ajándékot szánsz, akkor jó helyen jársz! Még ha egyelőre csak virtuálisan „jártad” is be az én különleges kavicskép birodalmamamat. Köszöntelek nálam! 

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!