ELŐRENDELHETŐ KAVICSMESE-KÖNYVEM

Sziasztok! Már a nyomdában van az új, és egyben első könyvem.  A benne található Kavicskép-illusztrációknak és a szövegének is én vagyok a szerzője.  A könyv  23x22 cm, keménytáblás, fűzött, teljesen kihajtható, a legjobb minőségben készül, strapabíró, könnyen kézben tartható. 32 oldalas, minden rövid szövegrészhez van egy mesekép. A mese gondolatokat ébreszt, szociális érzékenyítő hatású, a perifériára szorult „testvérre” fókuszál, „továbbgondolásra sarkall” és megtanít arra, hogy az utolsókból lehetnek elsők, és az elsőkből lehetnek utolsók.  Mindezt úgy tanítja meg, hogy egy kedves, szívmelengető történetbe burkolja az üzenetet. Ára 2500 Ft, a csomagküldés 1000 Ft. (1-3 db könyvnél 1000 Ft a szállítás.) Előrendelések már leadhatóak, az üzenetküldés menüpont alatt várom, hogy megírjátok, hány darabot tegyek félre számotokra.  A könyv egyelőre korlátozott számban lesz kapható, így aki szeretne, jelezze nekem időben!

 

Egyedi kavicskép pedagógusoknak, évzáróra, ballagásra, búcsúztatóra

Ilyenkor, év vége közeledtével az SZM szülőkkel az élen, nagy fejtörést okoz, milyen különleges ajándékot adhatnának a gyermekeik szeretett pedagógusainak? Az internet böngészőjét használva, fárasztó, és kiábrándító tömegcikkek "ömlenek rájuk". Valahogy egyik sem az, ami kifejezi: értékes vagy, különleges vagy, megbecsültünk azzal, hogy számodra a legszemélyesebb ajándékot választottuk!

A kavicskép különleges ajándék

A kapkodás a legrosszabb, amikor amúgy is rengeteg tennivaló van ballágás előtt. A szülők feszültebbek, és ez konfliktusokat szülhet az ajándékválasztás terén is. A megbízottak - általában az SZM szülők -, törik magukat, hogy körülnézzenek a "piacon", teszik a "jobbnál-jobb" ajánlatokat a többieknek, miközben mindig van valaki, akinek nem tetszik. Így a feszültség csak nőttön-nő. Egy jól összeszokott, jól működő szülői közösség épp az "utolsó felvonásnál" veszik össze? Ezt elkerülendő, jó, ha időben - akár már az utolsó év előtt - van a tarsolyukban olyan ajándékötlet, amit kényelmesen meg lehet rendelni. Ilyen a kavicskép, amit teljesen személyre szabottan készítek el. 

Mi a kavicsképek különlegessége?

Azon túl, hogy teljesen személyre szabottan készítem el, a kavicsok változatos szín - és formavilága teszi őket egészen egyedivé, különlegessé. Nincs két egyforma kavics, ezért két egyforma kép sincs. A természet rendkívül változatos színben, textúrában és formavilágban "gondolkodik". Én ajándéknak tekintem ezt a csodálatos, különleges kőzetvilágot, ami évezredeken át gyűrődött-formálódott, végül egy kavicsképre kerül. Így nemcsak a kép mondanivalója, de a tartalom kialakítása is szemet gyönyörködtető. 

Néhány szó a kavicsokról, melyek a kavicsképeimen kerülnek felhasználásra

A kavicsok, amiket gyűjtök rengeteg helyről származnak. Vannak Erdélyből, Medugorjeból, a Duna partjáról, a Mura partjáról, és a tengerek sós vizéből származó gyűjteményeim. Ahhoz, hogy egy kavicskép összeálljon, rengeteg kövecskét oda kell próbálnom a kialakítandó képre. Nem áll össze a kompozíció egy csapásra! Figyelembe kell venni az anatómiát, a megrendelt képre kerülő emberek alkatát, karakterét...

Hasonlít a kavicsképemen szereplő személy arra, aki kapni fogja a képet?

A Megrendelőim gyakran küldenek nekem fotót arról a személyről, vagy azokról a személyekről, akik a kavicsképeimen szerepelnek. A karaktert mindig igyekszem eltalálni..., jelen esetben a pedagógusról kaptam személyleírást. A testalkata, testtartása, haja színe, hossza mind-mind megegyezik az igazi karakterrel.

Hogyan történik a kavicskép rendelés menete?

Akár innen, a weboldalról, akár facebookon keresztül fel lehet venni velem a kapcsolatot. Teszek fel kérdéseket, melyek leegyszerűsítik a kavicskép rendelés folyamatát. Ha a megrendelő bizonytalan, segítek az ötletelésben, az eredmény pedig mindig megelégedéssel tölti el mind a megajándékozókat, mind pedig a megajándékozottakat.

Ne habozz, írj nekem... 

 

Ajánlatkérés