ELŐRENDELHETŐ KAVICSMESE-KÖNYVEM

Sziasztok! Már a nyomdában van az új, és egyben első könyvem.  A benne található Kavicskép-illusztrációknak és a szövegének is én vagyok a szerzője.  A könyv  23x22 cm, keménytáblás, fűzött, teljesen kihajtható, a legjobb minőségben készül, strapabíró, könnyen kézben tartható. 32 oldalas, minden rövid szövegrészhez van egy mesekép. A mese gondolatokat ébreszt, szociális érzékenyítő hatású, a perifériára szorult „testvérre” fókuszál, „továbbgondolásra sarkall” és megtanít arra, hogy az utolsókból lehetnek elsők, és az elsőkből lehetnek utolsók.  Mindezt úgy tanítja meg, hogy egy kedves, szívmelengető történetbe burkolja az üzenetet. Ára 2500 Ft, a csomagküldés 1000 Ft. (1-3 db könyvnél 1000 Ft a szállítás.) Előrendelések már leadhatóak, az üzenetküldés menüpont alatt várom, hogy megírjátok, hány darabot tegyek félre számotokra.  A könyv egyelőre korlátozott számban lesz kapható, így aki szeretne, jelezze nekem időben!

 

Ha elmúlik karácsony...

Nem csak a Karácsony az az ünnep, amire kavicsképet ajándékozhatunk! Az idén, 2019-ben már beteltek a helyek a naptáramban a karácsonyi ajándéknak szánt kavicskép rendelések tekintetében.... VISZONT FACEBOOK-OLDALAMRA FOLYAMATOSAN FOGOK FELTÖLTENI SZABADON MEGVÁSÁROLHATÓ KÉPEKET... ÉS már megvettem ám a 2020-as naptárt! Várom elképzeléseitek leírását! Ne feledjétek! Érdemes a jeles nap dátumánál minumum 1-2 hónappal előbb egyeztetni a rendelést!

A kavicskép rendelés menete

Én a legjobban azt szeretem, ha írásban adjátok le a megrendeléseiteket. Hogy miért? Azért, mert amikor rá kerül a sor, szeretem visszaolvasni a levelezést. Ha még azon felül kérdés fogalmazódik meg bennem, telefonálok. Írhattok itt, az "Ajánlatkérés" menüpont alatt, de a facebookon is írhattok az "Üzenetküldés" mezőbe. Ha csak azt szeretnétek megtudni, hogy a megrendelés menete, képméretek, árak hogy alakulnak, akkor kérjetek egy általános tájékoztatást! Ezt követően már konkrétabban is el lehet mondani a kívánságokat. 

A kavicskép konkrét leírása

Általában fontos információk: A személyek száma, életkoruk, magasságok, haj hosszúság és hajszín; ezeken kívül pedig a háttér... Milyen legyen a háttér? Alaphangulat, színek, és mondanivaló. Kérdéseimmel mindig segítek abban, hogy kikristályosodjon, körvonalazódjon az elképzelés.

A művészi szabadság kérdésköre

Minél kevésbé van "megkötve a kezem", annál egyedibb és újszerűbb lesz a kavicskép. Azt hiszem, ez önmagáért beszél. Igen, tudom, hogy gyakran "beleszerelmesednek" a Látogatók egy-egy régebben elkészült képbe, és "ugyanolyat" szeretnének. Ilyenkor mindig elmondom, hogy "nincs két egyforma kavicskép". Persze, a szerelem az szerelem, előfordult már, hogy "majdnem ugyanolyat" készítettem. Viszont merünk-e elengedni, vagy helyesebben egy kicsit "lazulni", kockáztatni... rábízni az alkotóra a részleteket? Azon belül értem ezt, hogy a téma, a színvilág, a mondanivaló már megvan...

Összegzésképpen: Természetesen figyelembe veszek minden kérést, és ha az kavicsból megvalósítható, már fel is vettem a megrendelést.

Mi történik, amikor elkészül a kép?

A kész kavicsképről készült fotóval megkeresem a megadott elérhetőségek valamelyikén a Megrendelőt. Ha tetszik a kép a fotón, akkor megvásárolható lesz az Alkotás. Ugye, milyen egyszerű? 

És ha mégis mindenképpen kavicsképet szeretnél ajándékozni?

Akkor figyeld a facebook- feltöltéseimet! Karácsonyig foyamatosan kerülnek majd fel szabadon megvásárolható képek.

 

Ajánlatkérés