Kavicskép nyereményjáték 2019. május 11-19!

A kavicskép nyereményjátékban való részvétel tudnivalói

Szilajka Erzsébet ev. a facebook-oldalán szervez és bonyolít le kavicskép nyereményjátékot, amelyben részt vehet minden 18 év feletti természetes személy, aki  facebook-regiszrációval, továbbá Magyarországon tartózkodási-vagy lakóhellyel rendelkezik, a továbbiakban Játékos. A játékban közeli hozzátartozók nem vehetnek részt. A játékos a nyereményjátékban való részvételével elismeri, hogy elolvasta, megismerte a szabályzatot, és azt elfogadja.

A kavicskép nyereményjáték időtartama, további tudnivalók

A játék időtartama: 2019. május 11. 16 órától, 2019 május 18. 24.00 óráig. Sorsolás: május 19, vasárnap 10.00 óra. Nyertesek száma: 1.  Nyeremény: a játékleírás borítóképén látható „Gézengúzok” című cicás kavicskép. A sorsolás gépi nyereménysorsolás útján történik. Eredményhirdetés: A sorsolást követő 2 órán belül.

Mi a feltétele a kavicskép nyereményjátékban való részvételnek?

A játékosok egy hozzászólással, egy lájkolással, és egy megosztással (vagyis, ha mindhárom egyszerre megvan) jogosultak a sorsoláson való részvételre. A kép alatti kommentben kérem jelezni, hogy „Részt veszek a kavicskép nyereményjátékban”  (valamint ehhez hozzá tartozik a bejegyzés megosztása is). A nyertest a facebook oldalon fogom értesíteni. A nyertes öt munkanapon belül tud reagálni a megkeresésre, számára a kavicsképet futárral fogom eljuttatni. Ehhez szükségem lesz a lakcím megadására, mely önkéntes adatszolgáltatás, melyről az „Adatvédelmi nyilatkozatban” lehet részletesen olvasni. Ha a nyertes nem jelentkezik, pót-nyertes sorsolásának jogát fenntartja magának a Szervező, de az is elképzelhető, hogy új pót-nyertest nem hirdetünk, a nyertes kiesése esetén a díjat egy későbbi játék során kerül kisorsolásra. Játékra fel!

A „Gézengúzok” című kavicskép rövid története

Van egy fekete bak macskánk, a Márton, és egy vöröses csíkos lánycica, Bodza. Mindketten szeretnek vadászni, nagyon jó egerészek. A ház körül távol tartják a betolakodókat. Kertváros-részben sok a madár, a két gézengúz foga gyakran megfájdul a madárhúsra… Viszont úgy, mint a kavicsképen, a madár csak „kineveti” őket az ágról. Marci alatt – súlyánál fogva -, egyébként is erősen recsegnek az ágak. Bodza karcsúbb, de kevésbé ér rá most madarat lesni, a kölykei miatt.

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!