Események

Kövek vallomása
Kövek vallomása - kiállítás 2019. március 5-30

2019. március 6 és 30 között látogatható Budapest szívében, a Duna Palotában (1051 Bp., Zrínyi u. 1.) Szilajka Erzsébet kavicsművész „Kövek vallomása” című kiállítása.

tovább olvasom
Kavicskép kiállítás a központi Szabó Ervin Könyvtárban, 2019. szeptember 6-27.

2018-ban, Budapesten volt az első kavicskép kiállításom az Aranytíz Kultúrházban, majd idén tavasszal, a Duna Palota adott helyet a második tárlatnak, ahová teljesen új képekkel érkeztem. A harmadik pedig a 2019 szeptember 6-án megnyílt tárlat, szintén egészen új alkotásokkal. Azért választottam Budapest színhelyeit elsőként, mert miután elindult facebook-oldalam, később a weboldalam, Budapestről kaptam a legtöbb visszajelzést, innen követték a legtöbben alkotói munkámat. Idővel az egész országból, köztük szülővárosomból is egyre többen érdeklődtek, ezért a következő évek kiállításait viszem vidékre, elsősorban Nagykanizsára, ahol születtem és élek. Köszönöm a budapestieknek azt a sok biztatást, támogatást és bátorítást, amit kaptam eddig, és amire ez után is számítok, majd reményeim szerint eljön az ideje, amikor ide újra visszatérek. Szerintem ez a hármas szám – a három kiállítással Budapesten – így most kerek.

tovább olvasom
Természet-művészet - kiállítás
Természet-művészet - kiállítás 2018. augusztus 17-szeptember 15.

Természet-művészet címmel került megrendezésre 2018. augusztus 17-szeptember 15-ig Szilajka Erzsébet kavicsművész kiállítása Budapest belvárosában, az Aranytíz Kultúrházban.

tovább olvasom
Ajánlatkérés