Ha elmúlik karácsony...

Nem csak a Karácsony az az ünnep, amire kavicsképet ajándékozhatunk! Az idén, 2019-ben már beteltek a helyek a naptáramban a karácsonyi ajándéknak szánt kavicskép rendelések tekintetében.... VISZONT FACEBOOK-OLDALAMRA FOLYAMATOSAN FOGOK FELTÖLTENI SZABADON MEGVÁSÁROLHATÓ KÉPEKET... ÉS már megvettem ám a 2020-as naptárt! Várom elképzeléseitek leírását! Ne feledjétek! Érdemes a jeles nap dátumánál minumum 1-2 hónappal előbb egyeztetni a rendelést!

A kavicskép rendelés menete

Én a legjobban azt szeretem, ha írásban adjátok le a megrendeléseiteket. Hogy miért? Azért, mert amikor rá kerül a sor, szeretem visszaolvasni a levelezést. Ha még azon felül kérdés fogalmazódik meg bennem, telefonálok. Írhattok itt, az "Ajánlatkérés" menüpont alatt, de a facebookon is írhattok az "Üzenetküldés" mezőbe. Ha csak azt szeretnétek megtudni, hogy a megrendelés menete, képméretek, árak hogy alakulnak, akkor kérjetek egy általános tájékoztatást! Ezt követően már konkrétabban is el lehet mondani a kívánságokat. 

A kavicskép konkrét leírása

Általában fontos információk: A személyek száma, életkoruk, magasságok, haj hosszúság és hajszín; ezeken kívül pedig a háttér... Milyen legyen a háttér? Alaphangulat, színek, és mondanivaló. Kérdéseimmel mindig segítek abban, hogy kikristályosodjon, körvonalazódjon az elképzelés.

A művészi szabadság kérdésköre

Minél kevésbé van "megkötve a kezem", annál egyedibb és újszerűbb lesz a kavicskép. Azt hiszem, ez önmagáért beszél. Igen, tudom, hogy gyakran "beleszerelmesednek" a Látogatók egy-egy régebben elkészült képbe, és "ugyanolyat" szeretnének. Ilyenkor mindig elmondom, hogy "nincs két egyforma kavicskép". Persze, a szerelem az szerelem, előfordult már, hogy "majdnem ugyanolyat" készítettem. Viszont merünk-e elengedni, vagy helyesebben egy kicsit "lazulni", kockáztatni... rábízni az alkotóra a részleteket? Azon belül értem ezt, hogy a téma, a színvilág, a mondanivaló már megvan...

Összegzésképpen: Természetesen figyelembe veszek minden kérést, és ha az kavicsból megvalósítható, már fel is vettem a megrendelést.

Mi történik, amikor elkészül a kép?

A kész kavicsképről készült fotóval megkeresem a megadott elérhetőségek valamelyikén a Megrendelőt. Ha tetszik a kép a fotón, akkor megvásárolható lesz az Alkotás. Ugye, milyen egyszerű? 

És ha mégis mindenképpen kavicsképet szeretnél ajándékozni?

Akkor figyeld a facebook- feltöltéseimet! Karácsonyig foyamatosan kerülnek majd fel szabadon megvásárolható képek.

 

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!