Kövek vallomása - kiállítás 2019. március 5-30

2019. március 6 és 30 között látogatható Budapest szívében, a Duna Palotában (1051 Bp., Zrínyi u. 1.) Szilajka Erzsébet kavicsművész „Kövek vallomása” című kiállítása.

Szilajka Erzsébet művészetének egyediségét közönsége szerint a mély érzések előhívása, gondolatébresztő hatása, képeiből áradó végtelen nyugalom jellemzi. Alkotásai a komoly, mély értelmű témák mellett kedves bájról, jó humorérzékről is tanúskodnak; így a felnőttek és a gyermekek egyaránt megszólítva érzik magukat.

A tárlat ingyenesen látogatható.

A kiállítás megnyitójára március 5-én, kedden, 18 órai kezdettel kerül sor. A vendégeket köszönti: Bíró Ildikó, a Duna Palota Igazgatója. A kiállítást megnyitja: Naszvadi Judith író. Fellépő: Bocsák család tagjai. A megnyitó ünnepségen kívül szervezünk egy közönségtalálkozót is, ahol a művésznő tart tárlatvezetést. Erre március 24-én, vasárnap, 16 órától kerül sor.

A kiállítás megnyitóján néhány kép megvásárlására is lehetőség nyílik, illetve kiállításbontáskor a tárlat több darabja megvásárolható. Pontosabb információkat a honlapon megadott elérhetőségeken lehet kérni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, március 24-én, vasárnap 16 órától tárlatvezetéssel egybekötött  közönségtalálkozó lesz, ahol a művésznő mondja el alkotásaival kapcsolatos gondolatait.

Ajánlatkérés