A kavicsképek a kézzel készített termékek közt az élvonalban...

Az online rendelések korát éljük, a shoppingolás már-már hobbi szintű világában valódi kuriózumnak számít egy-egy kézzel készült termék, pláne, ha megismételhetetlen, egyszeri, és ezért egészen egyedi, személyes…

Az online rendelés kockázatai

Gyakran fordul elő, hogy csalódnunk kell, amikor a képernyőn „megtetszik” valami, majd a futártól átvett pillekönnyű csomagot kibontva, illúzióromboló látványban van részünk. A képen másként mutatatott… az anyaga és a minősége teljesen másnak tűnt… A formájáról már ne is beszéljünk… Az online rendelés zsákutcájából gyakran nem is lehet visszajönni, mivel a termék visszaküldése, cseréje, vagy a vételár „visszaszerzése” nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnik. Pedig szeretünk otthonról, kényelmesen vásárolni. Természetesen vannak korrekt képek, és korrekt áru is; az egyetlen baj az, hogy előre kiszámíthatatlan, mibe „futunk bele”.

A kavicsképek rendelése, és a fogadtatása

Bátran merek írni erről a témáról a saját, és a vásárlóim szemszögéből is, mivel a visszajelzések 100%-ban pozitívak. Ezt több év tapasztalata nyomán mondom. A kavicsképek kivételesek a tekintetben, hogy a lefotózott kép minden esetben kevésbé mutatós, mint a valóság. Ez nem azt jelenti, hogy fotón ne tetszene bárkinek is a kész kavicskép. Inkább azt akarom ezzel mondani, hogy ami fotókon tetszik, az a valóságban sokkal inkább, ezért mindig nagy az öröm, és a még kellemesebb meglepetés, mint amit vártak. A jónál, a szépnél kapnak egy még jobbat, még szebbet. A fotó soha nem tudja visszaadni azt a háromdimenziós jelleget a kavicsképnek, mint amit élőben látunk.

A kavicskép rendelés menete

Miután egyeztetésre került a képméret és a téma, valamint a határidő, legközelebb a kész kavicskép fotójával jelentkezem. Ha a kép fotón tetszik, itt lép érvénybe a kavicsképeimmel kapcsolatos aranyszabály: ami fotón tetszik, a valóságban még inkább. Nagyon jó érzés tapasztalni azt, hogy csupa ilyen visszajelzést kapok. Így, az igazi kuriózum, a kézműves, egyszeri, egyedi, megismételhetetlen ajándék kész arra, hogy különleges, és számunkra nagyon fontos embereket ajándékozzunk meg vele.

 

 

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!