ELŐRENDELHETŐ KAVICSMESE-KÖNYVEM

Sziasztok! Már a nyomdában van az új, és egyben első könyvem.  A benne található Kavicskép-illusztrációknak és a szövegének is én vagyok a szerzője.  A könyv  23x22 cm, keménytáblás, fűzött, teljesen kihajtható, a legjobb minőségben készül, strapabíró, könnyen kézben tartható. 32 oldalas, minden rövid szövegrészhez van egy mesekép. A mese gondolatokat ébreszt, szociális érzékenyítő hatású, a perifériára szorult „testvérre” fókuszál, „továbbgondolásra sarkall” és megtanít arra, hogy az utolsókból lehetnek elsők, és az elsőkből lehetnek utolsók.  Mindezt úgy tanítja meg, hogy egy kedves, szívmelengető történetbe burkolja az üzenetet. Ára 2500 Ft, a csomagküldés 1000 Ft. (1-3 db könyvnél 1000 Ft a szállítás.) Előrendelések már leadhatóak, az üzenetküldés menüpont alatt várom, hogy megírjátok, hány darabot tegyek félre számotokra.  A könyv egyelőre korlátozott számban lesz kapható, így aki szeretne, jelezze nekem időben!

 

Referencia

Titokzatos lánykérés

"Titokzatos lánykérés" című képemet egy csodálatos nap emlékére rendelték. "Salgó vár tövénél, egy erdőben történt. Hó borította a tájat,szürkület, nagy köd volt,és a szerelmem letérdelt elém. Nagyon misztikus volt. Csak mi ketten az erdő közepén, amit mindketten imádunk, rengeteget túrázunk." A képet most adta át a menyasszony a vőlegénynek. Ezt írta: "Kedves Erzsébet, nagyon meghatódott a párom, mikor átnyújtottam neki a képet. Akárhányszor ránézünk erre a csodára, melegség tölti el szívünket. Nagyon köszönjük, hogy megörökítette számunkra ezt a csodálatos eseményt." A boldog pár hozzájárulásával osztom meg a képeket. Köszönöm bizalmukat! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok, szeretettel!

Legjobb barátnők

Szeretnék veletek megosztani egy történetet. Van két barátnő, természetesen a LEGJOBB barátnők, mert hát ilyen mindenkinek csak egy lehet. Családos, gyermekeket nevelő anyaként a hétköznapokból egy kicsit néha kiszakadva, igazi feltöltődés egy jóbarát! Mindketten követték a facebook-oldalamat. Ők fogalmaztak úgy, hogy teljesen "egy húron pendülnek", és "egy rugóra jár az agyuk", ilyen nagy az összhang. Ez be is bizonyosodott, hiszen egymástól függetlenül mindketten képet rendeltek tőlem a másiknak a 40. születésnapjára, merthogy nincs sok eltérés a két szülinap között. Egyikük sem tudott arról, hogy a másik is kavicsképet rendel... Na de ez csak utólag derült ki ám számomra is!  Mivel hozzám folyamatosan érkeznek megrendelések, csak halványan tűnt fel, hogy ír valaki: "a Barátnőm 40. szülinapjára rendelnék, aki..." és pár nap múlva gyanúsan majdnem ugyanaz a szöveg egy másik megrendelőtől. Aztán - akinek először volt a nagy napja -, meglátta a kavicsképet, miközben titokban kellett tartania, hogy ő is azt rendelt ajándékba a másiknak. Íme a két kép! Nagy volt az öröm és meglepetés!

Napsugaras barátság

Kép, a „Legjobb Barátnőnek”. Köszönöm, hogy megosztottátok velem életetek szép pillanatait! A kavicskép egyedi megrendelésre, születésnapra készült, a kedvenc közös fotó alapján. Ha nem is tökéletesen ugyanúgy, de mindig igyekszem visszaadni a lényeget. A kövek pedig örökké őrzik majd a legszebb pillanatokat. 
Gratulálok az életre szóló, igaz barátsághoz!

Ti mondtátok

Olvassa el Megrendelőim véleményeit a facebook-on! Ide kattintva, megnézheti a véleményket.
 

Ajánlatkérés