Referencia

Titokzatos lánykérés

"Titokzatos lánykérés" című képemet egy csodálatos nap emlékére rendelték. "Salgó vár tövénél, egy erdőben történt. Hó borította a tájat,szürkület, nagy köd volt,és a szerelmem letérdelt elém. Nagyon misztikus volt. Csak mi ketten az erdő közepén, amit mindketten imádunk, rengeteget túrázunk." A képet most adta át a menyasszony a vőlegénynek. Ezt írta: "Kedves Erzsébet, nagyon meghatódott a párom, mikor átnyújtottam neki a képet. Akárhányszor ránézünk erre a csodára, melegség tölti el szívünket. Nagyon köszönjük, hogy megörökítette számunkra ezt a csodálatos eseményt." A boldog pár hozzájárulásával osztom meg a képeket. Köszönöm bizalmukat! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok, szeretettel!

Legjobb barátnők

Szeretnék veletek megosztani egy történetet. Van két barátnő, természetesen a LEGJOBB barátnők, mert hát ilyen mindenkinek csak egy lehet. Családos, gyermekeket nevelő anyaként a hétköznapokból egy kicsit néha kiszakadva, igazi feltöltődés egy jóbarát! Mindketten követték a facebook-oldalamat. Ők fogalmaztak úgy, hogy teljesen "egy húron pendülnek", és "egy rugóra jár az agyuk", ilyen nagy az összhang. Ez be is bizonyosodott, hiszen egymástól függetlenül mindketten képet rendeltek tőlem a másiknak a 40. születésnapjára, merthogy nincs sok eltérés a két szülinap között. Egyikük sem tudott arról, hogy a másik is kavicsképet rendel... Na de ez csak utólag derült ki ám számomra is!  Mivel hozzám folyamatosan érkeznek megrendelések, csak halványan tűnt fel, hogy ír valaki: "a Barátnőm 40. szülinapjára rendelnék, aki..." és pár nap múlva gyanúsan majdnem ugyanaz a szöveg egy másik megrendelőtől. Aztán - akinek először volt a nagy napja -, meglátta a kavicsképet, miközben titokban kellett tartania, hogy ő is azt rendelt ajándékba a másiknak. Íme a két kép! Nagy volt az öröm és meglepetés!

Napsugaras barátság

Kép, a „Legjobb Barátnőnek”. Köszönöm, hogy megosztottátok velem életetek szép pillanatait! A kavicskép egyedi megrendelésre, születésnapra készült, a kedvenc közös fotó alapján. Ha nem is tökéletesen ugyanúgy, de mindig igyekszem visszaadni a lényeget. A kövek pedig örökké őrzik majd a legszebb pillanatokat. 
Gratulálok az életre szóló, igaz barátsághoz!

Ti mondtátok

Olvassa el Megrendelőim véleményeit a facebook-on! Ide kattintva, megnézheti a véleményket.
 

Ajánlatkérés