A ti örömötök az én örömöm – avagy mikor a kavicskép abszolút telitalálat!

Az öröm egy különleges érzés! Osztozni kíván másokkal, legalábbis akkor az igazi, ha megosztjuk! Ma három storym van számotokra, akár a ti történetetek is lehetne…

Minden kavicskép rendelés izgalmas feladat elé állít! Akik különleges ajándékot szeretnének adni, egyedi ajándék ötletek után kutatnak, eközben rám találnak, abból mindig öröm fakad.
Számomra öröm minden újabb „kihívás”, hiszen minden kép egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Öröm a megrendelőnek, hiszen valóban olyan egyedi faliképet adhat, ami boltokban nem megvásárolható. Öröm az ünnepeltnek, aki úgy érzi, nagyon különleges ajándékot kapott.

kavicskép rendelések története

Első storym egy születésnapi ajándék különös történetét meséli el.
A kavicskép egyedi megrendelésre, készült, a kedvenc közös fotó alapján.  Köszönöm, hogy megosztottátok velem életetek szép pillanatait!


 
Ha nem is tökéletesen ugyanúgy, de mindig igyekszem visszaadni a lényeget.  


Ez a fotó pedig az ajándékozás maradandó pillanatairól mesél, amit a kövek örökké őriznek,mint egy személyre szóló kavicskép részei!
Gratulálok az életre szóló, igaz barátsághoz! 

Második storym egy titokzatos lánykérésről szól, a kavicskép egy csodás nap emlékére készült.
"Salgó vár tövénél, egy erdőben történt. Hó borította a tájat, szürkület, nagy köd volt, és a szerelmem letérdelt elém. Nagyon misztikus volt. Csak mi ketten az erdő közepén, amit mindketten imádunk, rengeteget túrázunk." Ezt a történetet a "Referencia" menüpontban olvashatod tovább...

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!