Egyedi kavicskép pedagógusoknak, évzáróra, ballagásra, búcsúztatóra

Ilyenkor, év vége közeledtével az SZM szülőkkel az élen, nagy fejtörést okoz, milyen különleges ajándékot adhatnának a gyermekeik szeretett pedagógusainak? Az internet böngészőjét használva, fárasztó, és kiábrándító tömegcikkek "ömlenek rájuk". Valahogy egyik sem az, ami kifejezi: értékes vagy, különleges vagy, megbecsültünk azzal, hogy számodra a legszemélyesebb ajándékot választottuk!

A kavicskép különleges ajándék

A kapkodás a legrosszabb, amikor amúgy is rengeteg tennivaló van ballágás előtt. A szülők feszültebbek, és ez konfliktusokat szülhet az ajándékválasztás terén is. A megbízottak - általában az SZM szülők -, törik magukat, hogy körülnézzenek a "piacon", teszik a "jobbnál-jobb" ajánlatokat a többieknek, miközben mindig van valaki, akinek nem tetszik. Így a feszültség csak nőttön-nő. Egy jól összeszokott, jól működő szülői közösség épp az "utolsó felvonásnál" veszik össze? Ezt elkerülendő, jó, ha időben - akár már az utolsó év előtt - van a tarsolyukban olyan ajándékötlet, amit kényelmesen meg lehet rendelni. Ilyen a kavicskép, amit teljesen személyre szabottan készítek el. 

Mi a kavicsképek különlegessége?

Azon túl, hogy teljesen személyre szabottan készítem el, a kavicsok változatos szín - és formavilága teszi őket egészen egyedivé, különlegessé. Nincs két egyforma kavics, ezért két egyforma kép sincs. A természet rendkívül változatos színben, textúrában és formavilágban "gondolkodik". Én ajándéknak tekintem ezt a csodálatos, különleges kőzetvilágot, ami évezredeken át gyűrődött-formálódott, végül egy kavicsképre kerül. Így nemcsak a kép mondanivalója, de a tartalom kialakítása is szemet gyönyörködtető. 

Néhány szó a kavicsokról, melyek a kavicsképeimen kerülnek felhasználásra

A kavicsok, amiket gyűjtök rengeteg helyről származnak. Vannak Erdélyből, Medugorjeból, a Duna partjáról, a Mura partjáról, és a tengerek sós vizéből származó gyűjteményeim. Ahhoz, hogy egy kavicskép összeálljon, rengeteg kövecskét oda kell próbálnom a kialakítandó képre. Nem áll össze a kompozíció egy csapásra! Figyelembe kell venni az anatómiát, a megrendelt képre kerülő emberek alkatát, karakterét...

Hasonlít a kavicsképemen szereplő személy arra, aki kapni fogja a képet?

A Megrendelőim gyakran küldenek nekem fotót arról a személyről, vagy azokról a személyekről, akik a kavicsképeimen szerepelnek. A karaktert mindig igyekszem eltalálni..., jelen esetben a pedagógusról kaptam személyleírást. A testalkata, testtartása, haja színe, hossza mind-mind megegyezik az igazi karakterrel.

Hogyan történik a kavicskép rendelés menete?

Akár innen, a weboldalról, akár facebookon keresztül fel lehet venni velem a kapcsolatot. Teszek fel kérdéseket, melyek leegyszerűsítik a kavicskép rendelés folyamatát. Ha a megrendelő bizonytalan, segítek az ötletelésben, az eredmény pedig mindig megelégedéssel tölti el mind a megajándékozókat, mind pedig a megajándékozottakat.

Ne habozz, írj nekem... 

 

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!