ELŐRENDELHETŐ KAVICSMESE-KÖNYVEM

Sziasztok! Már a nyomdában van az új, és egyben első könyvem.  A benne található Kavicskép-illusztrációknak és a szövegének is én vagyok a szerzője.  A könyv  23x22 cm, keménytáblás, fűzött, teljesen kihajtható, a legjobb minőségben készül, strapabíró, könnyen kézben tartható. 32 oldalas, minden rövid szövegrészhez van egy mesekép. A mese gondolatokat ébreszt, szociális érzékenyítő hatású, a perifériára szorult „testvérre” fókuszál, „továbbgondolásra sarkall” és megtanít arra, hogy az utolsókból lehetnek elsők, és az elsőkből lehetnek utolsók.  Mindezt úgy tanítja meg, hogy egy kedves, szívmelengető történetbe burkolja az üzenetet. Ára 2500 Ft, a csomagküldés 1000 Ft. (1-3 db könyvnél 1000 Ft a szállítás.) Előrendelések már leadhatóak, az üzenetküldés menüpont alatt várom, hogy megírjátok, hány darabot tegyek félre számotokra.  A könyv egyelőre korlátozott számban lesz kapható, így aki szeretne, jelezze nekem időben!

 

Kavicskép kiállítás 2019. szeptember 7-27.

Szeretettel hívok és várok mindenkit legújabb kiállításomra, ahová új képekkel érkezem! A kiállítás megnyitójára 2019. szeptember 6-án, 18 órakor kerül sor. A kiállítás megtekinthető: hétköznaponként 10-20 óra között; szombatonként 9-16 óra között.

A kavicskép kiállítás helyszíne

A kavicskép kiállítás helyszíne a (közponi) Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.) impozáns épülete. 

A kavicskép kiállítás megnyitója

2019. szeptember 6. 18.00 óra. Fellépő közreműködők: Dobos Ilona Népdalénekes és Krajcsó Bence, a Népművészet Ifjú Mestere. A belépés díjtalan.
Kérlek, segítsétek a bejezést minél több megosztással, hogy mindenki tudjon róla, aki már régóta készül erre az eseményre!

Szeretettel várlak! Hívd magaddal családodat, barátaidat!

 

Ajánlatkérés