Mit kockáztat, aki kavicsképet rendel? Vagy netán kockázat nélkül csak nyer?

Mindjárt az elején válaszolok: semmit nem kockáztat a megrendelő. De hogy lehet ez? Egészen egyszerűen úgy, hogy minden egyes egyedi kavicskép rendelésnél megelőlegezem, az alkotásról küldött fotó alapján el lehet dönteni, hogy meg szeretnék-e vásárolni? Így aki „kockáztat”, az egyedül én vagyok, de ez sem igaz, soha nem érzem így. Miért? Azért, mert nem szokott előfordulni, hogy a megrendelők elállnak a vásárlástól – bár ezt szabadon megtehetnék. Mindemellett egy plusz jó hír: ami fotón tetszik, az a valóságban sokkal, de sokkal jobban!

Kavicskép, mint lakásdekoráció

S ha már a rendelésnél tartunk, egy lakásnak mindig meghatározó része a kiegészítők stílusa. A kavicskép azért is egyedülálló, mert akár modern faliképet szeretnének modern környezetbe, akár dekor képet egy-egy helység egyedi arculatáért, akár rusztikus vagy vintage stílus lenne a legmegfelelőbb, a kavicskép ötvözi, magában foglalja az összes lehetőséget, stílusirányzatot. Sőt, a letisztult, minimalista stílus rendkívül izgalmas kiegészítője is lehet. Bármilyen enteriőrben megállja a helyét. Erről a témáról tovább olvashatsz majd „A lakásom a lelkem tükre” című írásomban.

Milyen hatással van a kavicskép a betoppanó vendégekre?

Bónusz: A lakást ékesítő kavicskép garantáltan vonzza a vendégek tekintetét. Soha nem felejtem el, amikor az egyik megrendelőm egyszer a következőket írta: „Amikor vendégek jönnek hozzám, egy kicsit nehezen szoktam kezdeni a beszélgetést, ezért a kavicskép mindjárt az előszobába került, jól látható helyre. Bárki is jön hozzám, az első kérdése, hogy hol lehet ilyet kapni? Így máris gördülékenyebben indul a kommunikáció!"

Belevághatunk? Írj, vagy telefonálj bátran, elkötelezettség nélkül!

 

 

Kérdéseiteket, megrendeléseiteket az alábbi email-címre várom: kavicsmuvesz@gmail.com

A választ feltétlenül nézzétek meg a SPAM mappában is!