ELŐRENDELHETŐ KAVICSMESE-KÖNYVEM

Sziasztok! Már a nyomdában van az új, és egyben első könyvem.  A benne található Kavicskép-illusztrációknak és a szövegének is én vagyok a szerzője.  A könyv  23x22 cm, keménytáblás, fűzött, teljesen kihajtható, a legjobb minőségben készül, strapabíró, könnyen kézben tartható. 32 oldalas, minden rövid szövegrészhez van egy mesekép. A mese gondolatokat ébreszt, szociális érzékenyítő hatású, a perifériára szorult „testvérre” fókuszál, „továbbgondolásra sarkall” és megtanít arra, hogy az utolsókból lehetnek elsők, és az elsőkből lehetnek utolsók.  Mindezt úgy tanítja meg, hogy egy kedves, szívmelengető történetbe burkolja az üzenetet. Ára 2500 Ft, a csomagküldés 1000 Ft. (1-3 db könyvnél 1000 Ft a szállítás.) Előrendelések már leadhatóak, az üzenetküldés menüpont alatt várom, hogy megírjátok, hány darabot tegyek félre számotokra.  A könyv egyelőre korlátozott számban lesz kapható, így aki szeretne, jelezze nekem időben!

 

Kövek vallomása - kiállítás 2019. március 5-30

2019. március 6 és 30 között látogatható Budapest szívében, a Duna Palotában (1051 Bp., Zrínyi u. 1.) Szilajka Erzsébet kavicsművész „Kövek vallomása” című kiállítása.

Szilajka Erzsébet művészetének egyediségét közönsége szerint a mély érzések előhívása, gondolatébresztő hatása, képeiből áradó végtelen nyugalom jellemzi. Alkotásai a komoly, mély értelmű témák mellett kedves bájról, jó humorérzékről is tanúskodnak; így a felnőttek és a gyermekek egyaránt megszólítva érzik magukat.

A tárlat ingyenesen látogatható.

A kiállítás megnyitójára március 5-én, kedden, 18 órai kezdettel kerül sor. A vendégeket köszönti: Bíró Ildikó, a Duna Palota Igazgatója. A kiállítást megnyitja: Naszvadi Judith író. Fellépő: Bocsák család tagjai. A megnyitó ünnepségen kívül szervezünk egy közönségtalálkozót is, ahol a művésznő tart tárlatvezetést. Erre március 24-én, vasárnap, 16 órától kerül sor.

A kiállítás megnyitóján néhány kép megvásárlására is lehetőség nyílik, illetve kiállításbontáskor a tárlat több darabja megvásárolható. Pontosabb információkat a honlapon megadott elérhetőségeken lehet kérni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, március 24-én, vasárnap 16 órától tárlatvezetéssel egybekötött  közönségtalálkozó lesz, ahol a művésznő mondja el alkotásaival kapcsolatos gondolatait.

Ajánlatkérés